Kivunhallinta verkkovalmennus
Mikä tässä minun tarjoamassa valmennuksessa on erilaista?
Nykyisin pienyrityksillä on vaikeaa. Ihmiset säästävät rahansa välttämättömiin menoihin, koska elämme epävarmoja aikoja. Kaikki odottaa, että suhdanteet muuttuvat. Hätätilanteiden ohjeistuksen mukaisesti sanon, että pelasta ensin itsesi ja sitten arvioi kuinka voit auttaa muita.
Minussa asuu aina sairaanhoitajahenki, mutta tiedän että auttajankin on pidettävä huolta myös itsestään. Kannustan erilaisista kivuista kärsiviä tulemaan valmennukseen ja hakemaan apua, tulemaan mukaan ja saamaan tukea ja hyväksyntää.
Tämä on erilaista
Olen tuottanut nämä kaikki verkkokurssini ns. hybridimallilla.
Käytämme digitaalisia apuvälineitä, jaan tietoa ja vinkkejä verkkokurssialustalla, mutta eihän se riitä. Minä olen läsnä ja tavoitettavissa sovitusti. Arvostan itse henkilökohtaisia tapaamisia, puhelimitse tai livenä kadulla tai videoyhteydellä.
Verkkotapaamiset pohjautuvat asiakkaiden antamiin kipukokemuksiin tai -tapauksiin. Kokoan niistä selvityksen, asioita tarkastellaan biopsykososiaalisen (keho ja mieli on yhtä) näkemyksen kautta, olemme kaikki kokonaisia ihmisiä vaikka olemme erilaisia. Ei mitään hyssyttelyä, puhumme suoraan mutta empaattisesti. Melkein kuin olisit kipupoliklinikan vastaanotolla ja moniammatillinen tiimi taustalla.
Minun taustani huomioiden kipupotilaana ja kipuhoitajana, tulet saamaan syvää ymmärrystä mutta myös monipuolista tietoa erilaisista lääkehoidoista ja lääkkeettömistä hoidoista.
Jokaisella on kokemusta ainakin äkillistä ja lyhytaikaisesta kivusta. Mutta pitkäkestoisesta kivusta kärsii jopa 300 00 tuhatta suomalaisista. Näiden kipujen taustalla voi olla erilaisia aiheuttajia, kuten toistuva migreeni, ärtynyt vatsa, reuma, fibromyalgia tai vamman jälkitila – mutta aina kivun aiheuttajaa ei löydy. Noin 11 % kipuoireisista sairastaakin kipua ilman diagnoosia.
Oli kivun syynä mikä tahansa, kipuaistimus syntyy aivoissa. Aivothan tulkitsevat hermoston ja selkäytimen kautta tulevia viestejä, kuten kosketusta ja lämpötilaakin. Osa aivoihin tulevat viestit tulkitaan kivuksi. Kaikki aistimuksemme "on korvien välissä", myös kipu, mutta tämä ei tarkoita sitä, että se olisi kuviteltua. Pikemminkin päinvastoin, kipu on aina todellista ja siihen voidaan vaikuttaa sen syistä riippumatta. Tämä voidaan vahvistaa tutkitusti aivokuvantamisella: kun henkilö kokee kipua, tietyt osat aivoista aktivoituvat, vaikka mitään fyysistä vammaa tai vauriota ei olisikaan löydettävissä.